Ескулап Пазарджик

МБАЛ Ескулап ООД

Ескулап Пазарджик
Пазарджик
ул. Св. Архангел 19 А
тел: 034/440348; 034/443248,034/440348
http://aesculap-bg.com/
Управител: д-р Емил Тричков, д-р Асен Малинов

0.00 от 0 гласа
Трябва да се логнете, за да дадете оценка.

6520 пъти видян/а
0 коментара
Напиши коментар
МБАЛ Ескулап ООД е съвременно лечебно заведение, в което основен приоритет е опазване здравето и достойнството на пациента.

Болничното лечение се осъществява в отделенията по различни медицински специалности. Подробности за начина на постъпване вижте в менюПолезна информация. МБАЛ ЕСКУЛАП Пазарджик има договор за лечение по 77 клинични пътеки с НЗОК. Изграден е единен стандарт за добра медицинска практика, както и система за контрол на качеството на медицинската дейност, обслужването на пациентите и обучението на лекарите, сестрите и техническия персонал.
МБАЛ ЕСКУЛАП е болнично заведение на най-високо ниво не само в Пазарджик, но и в региона. Болницата е многопрофилна. Тя разполага с четири модерни операционни блока, организация за пълен обем на хирургичните специалности, лапароскопска и ендоскопска хирургия, реконструктивна и възстановителна хирургия, хирургично лечение на гинекологични заболявания, чрез прилагане на модерни медицински методи и ендоскопска техника.
Болните се настаняват в удобни хигиенични стаи, като според възможностите си могат да изберат самостоятелна ВИП стая /виж меню Полезна информация/.
Условия за максимален комфорт има и в стаите с 2 и 3 легла. Всяка стая има самостоятелен санитарен възел - тоалетна и баня.
Храненето е на съвременен принцип. Всеки болен получава прясно приготвена храна според заболяването си и предписанието на лекаря /диетолога/. Храненето се извършва в стаите, като качеството е гарантирано чрез контролиран пренос на храната в херметически контейнери от кухнята до пациента.

Извънболничното лечение се осъществява в Диагностично-консултативен център ЕСКУЛАП-ЦИТОМЕД .Той разполага с всички лекарски кабинети за първични и консултативни прегледи и работи в тясна връзка с отделенията на болницата. Има договор с НЗОК.
В Диагностично-консултативен център ЕСКУЛАП-ЦИТОМЕД се извършват Профилактични прегледи, които включват преглед от специалист, лабораторни, рентгенови и функционални изследвания с цени по договаряне.

Дейността се осъществява по следните основни и профилни специалности:

Хирургия:
пластично-възстановителна хирургия
Уши - Нос - Гърло
Урология
Ортопедия и травматология
Гинекология
Вътрешни болести
Анестезиология и интензивно лечение

Коментари (0)

Напиши коментар
За да можете да пишете коментари, молим първо да се логнете, а ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате сега