Сити Клиник

Сити Клиник

Сити Клиник
София , 1407
ул. Околовръстен път 127
тел: 0700 13 127
факс: 02/ 960 4919
office@cityhospitals.bg
http://www.cityhospitals.bg/

0.00 от 0 гласа
Трябва да се логнете, за да дадете оценка.

5035 пъти видян/а
0 коментара
Напиши коментар
Сити Клиник е модерна многопрофилна болница, специализирана в най-авангардните методи за диагностика и ендоваскуларно лечение на сърдечно-съдови заболявания. Медицинската апаратура последна дума на техниката, съчетана с уменията и опита на нашите специалисти гарантира най-високо качество на медицинските услуги, а подходът към нашите пациенти доизгражда образът ни на „Болница от Бъдещето”.
Това е комплекс, който съчетава болнична и доболнична структура. Отделенията по Инвазивна кардиология, Ангиология и Флебология, Ритъмни и проводни нарушения на сърцето, Вътрешни Болести, Кардиохирургия, Съдова Хирургия, Съдово-неврологични заболявания и Отделението за интензивно лечение оформят болничната структура на Сити Клиник. Диагностично-консултативният ни център осъществява извънболничните консултации, като структурата разполага с 20 специализирани кабинета покриващи всички медицински специалности. Доболничната и болничната структура работят в тясна връзка осигуряващи по този начин модерна профилактика, превенция, диагностика и лечение на нашите пациенти.

Коментари (0)

Напиши коментар
За да можете да пишете коментари, молим първо да се логнете, а ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате сега