Еврохоспитал Пловдив

МБАЛ Еврохоспитал ООД

Еврохоспитал Пловдив
Пловдив , 4004
Коматевско шосе 79
тел: 032/207015, 032/207026
mbal@eurohospital.bg
http://www.eurohospital.bg/
Управител: Пламен Стефанов Павлов

0.00 от 0 гласа
Трябва да се логнете, за да дадете оценка.

2140 пъти видян/а
0 коментара
Напиши коментар
МЦ включва съвременна лаборатория, микробиология, аптека, кръвна банка, ултрамодерен сектор за образна диагностика с компютърен томограф от най-висок клас (в Пловдив е наличен само 1 такъв в УМБАЛ”Св. Георги”), дигитален мамограф, дигитален графично-скопичен рентгенов апарат. В медицинския център са разкрити кабинети за консултативни прегледи по вътрешни болести, гастроентерология, хематология, нефрология, ревматология, кардиология, нервни болести, хирургия, ортопедия, психиатрия.

В МБАЛ са разкрити 4 отделения-вътрешни болести, хирургия, гастроентерология, ортопедия , анестезиология и интензивна терапия със 148легла .

В отделениято по вътрешни болести има 21 кардиологични, нефрологични, хематологични и ревматологични легла и 35 гастроентерологични легла. Отделението разполага с 4 ендоскопски зали в които ще се провеждат високо технологични изследвания и начини на лечение-ендоскопска ретроградна холангио-панкреатография, ендоскопска екстракция на камъни от жлъчните пътища, стентиране на същите, дрениране на кисти на задстомашната жлеза, които до момента са слабо застъпени в Южна България.

Отделението по анестезиология разполага с 6 легла и с необходимата апаратура за мониториране и поддържане на жизнените функции на пациентите.

Отделението по хирургия разполага с 35 легла и ортопедия-46 легла с 5 операционни зали, модерно оборудвани за средно тежки и тежки операции включително и лапароскопски набори за “безкръвни” операции на тумори .

Болницата разполага с голям безплатен паркинг за 120 паркоместа. Планирано и заложено в инфраструктурата е озеленяване на целия парцел от 13 дка, което ще се реализира през пролетта .

Коментари (0)

Напиши коментар
За да можете да пишете коментари, молим първо да се логнете, а ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате сега