Втора МБАЛ София

Втора многопрофилна болница за активно лечение - София ЕАД

Втора МБАЛ София
София , 1202
бул. Христо Ботев 120
тел: 931 40 24
info@vtora-mbal.org
http://www.vtora-mbal.org/
Управител: д-р Красимир Стоянов Пандев

0.00 от 0 гласа
Трябва да се логнете, за да дадете оценка.

1435 пъти видян/а
0 коментара
Напиши коментар
Болницата се намира на територията на община Сердика, в центъра на София.
Разполага с 283 легла за активно лечение на вътрешни, неврологични, детски, акушеро-гинекологични заболявания и родилно отделение. Оборудвана е със съвременна медицинска апаратура.

Втора МБАЛ диагностицира, лекува и консултира, клинично изпитва лекарства и медицинска апаратура. Развива учебна и научна дейност. Издава експертизи за временна и трайна нетрудоспособност.

Съгласно разрешение за лечебна дейност, Втора МБАЛ осъществява диагностика и лечение на заболявания, когато лечебната цел не може да се постигне в условията на извънболнична помощ, също така и родилна помощ, рехабилитация, диагностика и консултации, учебна и научна дейност в клиники и отделения, детски болести, АГ, неврология, анестезиология, интензивно лечение, физикална терапия и рехабилитация.

Акредитационната оценка на болницата е отлична – 5 звезди за срок от 5 години за цялостната дейност на лечебното заведение.

Коментари (0)

Напиши коментар
За да можете да пишете коментари, молим първо да се логнете, а ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате сега