НиаМед

Многопрофилна болница за активно лечение НиаМед

НиаМед
Стара Загора
ул. Стефан Стамболов 29
тел: 042 / 611 611
факс: 042 / 611 610
mbal@niamed.com
http://www.niamed.com
Управител: д-р Мария Апостолова

0.00 от 0 гласа
Трябва да се логнете, за да дадете оценка.

1381 пъти видян/а
0 коментара
Напиши коментар
За мнозина от вас красивата сграда на НиаМед е свързана с вълнуващи и красиви спомени - първата усмивка на вашето дете, първото облекчение след травмираща болка, успокоение след сериозно клинично, лабораторно и инструментално изследване. Това, което аз виждам във вашите очи и в очите на вашите семейства са надежда и доверие.
В дългогодишната си практика на диагностик и администратор, в работата ми с колеги и пациенти зная, че ние, медиците, много се стараем да сме служители на Надеждата и Светлината. Наричат ни Белите Ангели, защото така ни е заклел Хипократ: \"Когато болният те търси, неговият Ангел търси твоя Ангел!\" Хипократ е определил лечебното изкуство да бъде на ангелско ниво и ние помним това. Модерната апаратура подпомага работата ни, но човешкият фактор я определя. Съвременните условия на труд при нас създават допълнителна мотивация, но желанието да превърнем надеждата ви във вяра и любов към живота - е стимулът, който ни движи тук, в \"НиаМед\". Разходете се из нашия сайт и ще откриете, че всичко, което сме изградили, плодовете на ежедневния ни труд са насочени в една посока - човечно и безкомпромисно професионално утвърждаване на вашата надежда в здравето и живота.

Трудно е да се изгради един екип и този екип да остане почти непроменен в продължение на години. Всички медицински кадри, цялата жива сила, която работи тук всеки миг за вас, е многократно проверена с вашето доверие и облечена във вашите мнения и утвърждаващи отзиви за нас. Моя задача е да продължа да мотивирам този екип, да го разширявам и да поддържам във всички нас непокътната искрицата на вашата надежда.

Каня ви на виртуална разходка из зеленото сърце на \"НиаМед\". Запознайте с нашите постижения и проекти, докоснете се до оправданите надежди на хиляди наши пациенти и приятели. Много ведри и спокойни ще ви посрещнем на прага на медицинския ни център и на болницата ни.

Надявам се, че в \"НиаМед\" ще продължаваме да привличаме великолепни специалисти в своите области. За да бъдем достойни за вас, подборът им се осъществява и по един много важен, зададен от вас критерий - способността да превърнат надеждата в успешен резултат за ВАШЕТО ЗДРАВЕ.

Коментари (0)

Напиши коментар
За да можете да пишете коментари, молим първо да се логнете, а ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате сега