Очна болница и клиника Академик Пашев

Специализирана очна болница за активно лечение Акад. Пашев ООД

Очна болница и клиника Академик Пашев
София , 1517
ул. Емануил Васкидович 51
тел: 02/ 948 79 01; 089 673 81 18; 087 890 42 31
http://sobalpashev.com
Управител: Акад. д-р Петя Василева

0.00 от 0 гласа
Трябва да се логнете, за да дадете оценка.

4946 пъти видян/а
0 коментара
Напиши коментар
Специализирана очна болница за активно лечение СОБАЛ \"Академик Пашев\" е първата специализирана очна болница на територията на София. Високото ниво на оборудване и квалификация на специалистите покриват високите стандарти за Университетска очна клиника.

Очна болница \"АКАД. ПАШЕВ\" разполага с модерна апаратура за диагностика, лазерно и хирургично лечение. Клиниката разполага със собствен стационар и оптика.

Специализирана очна болница (СОБАЛ) „Акад. Пашев” и Очна клиника „Акад. Пашев” работят по договор със Здравната каса (НЗОК), което гарантира достъпа на всички здравноосигурени лица.
За преглед в очната клиника здравноосигурените лица трябва да представят ”Медицинско направление за консултация или за провеждане на съвместно лечение” (формуляр № 3) издадено от личния лекар.
За извършване на специализирано изследване в очната клиника (лазертерапия, флуоресцентна ангиография на съдовете на окото) здравноосигурените лица трябва да представят „ Медицинско направление за високоспециализирани дейности” ( формуляр № 3 А),издадено от лекар от лечебно заведение за специализирана извънболнична помощ.
За лечение в очната болница СОБАЛ \"Академик Пашев\" по „клинични пътеки” здравноосигурените лица трябва да представят „Направление за хоспитализация” ( формуляр № 7), издадено от личния лекар.
Здравноосигурените лица, които не представят нужните документи от личния лекар ( направления НЗОК) заплащат прегледа и лечението си в съответствие с действащия ценоразпис.Пациентите, които не са здравноосигурени заплащат прегледа и лечението си в съответствие с действащия ценоразпис.
Специализирана очна болница (СОБАЛ) „Акад. Пашев” и Очна клиника „Акад. Пашев” имат сключени договори със следните частни здравноосигурителни компании :
„ДОВЕРИЕ” Обединен Здравноосигурителен Фонд
„ДЖЕНЕРАЛИ ЗАКРИЛА” Здравно осигуряване
„ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛЕН ИНСТИТУТ” АД
ПРАЙМ ХЕЛТ
ДаллБогг: Живот и Здраве
ЗОК FIhealth
Обслужването на пациентите на частните здравноосигурителни компании зависи от обемите на закупените от тях пакети услуги.

Коментари (0)

Напиши коментар
За да можете да пишете коментари, молим първо да се логнете, а ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате сега