АГ болница Шейново

Втора специализирана акушеро-гинекологична болница за активно лечение Шейново ЕАД

АГ болница Шейново
София , 1504
ул. Шейново 19
тел: 02/ 965 94 81, 02/ 965 94 82
hospital@sheynovo-ag.eu
http://www.sheynovo-ag.eu/
Управител: Д-р Таня Андреева

0.00 от 0 гласа
Трябва да се логнете, за да дадете оценка.

1416 пъти видян/а
0 коментара
Напиши коментар
ІІ-ра САГБАЛ “Шейново” предоставя услуги отговарящи на стандартите на добра медицинска практика. Развива иновационни технологии в областта на акушерство и гинекологията, неонатологията и анестезиологията.

Екипът на болницата работи в посока на превенция, профилактика и лечение на рисковата бременност, стерилитета и онкологичните заболявания на женската полова система и млечната жлеза.

Болницата е база за обучение в областта на АГ и неонатологията.
Болница Шейново е акредитирана с най-висока \"отлична\" оценка от Министерство на здравеопазването.

II САГБАЛ Шейново е водеща в страната по брой раждания и гинекологични операции.

АГ болница \"Шейново\" разполага с най-съвременната диагностична и лечебна апаратура, удобства и комфортни самостоятелни стаи срещу допълнително заплащане. САГБАЛ \"Шейново\" има договор с Националната здравноосигурителна каса за определени клинични пътеки, приема безотказно пациенти с направления от личните лекари и срещу заплащане при избор на специалист от болницата. Болницата се обслужва от изявени и доказани професионалисти: 60 лекари, 123 акушерки и медицински лаборанти и 97 души друг персонал.

Коментари (0)

Напиши коментар
За да можете да пишете коментари, молим първо да се логнете, а ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате сега