Вита

Многопрофилна болница за активно лечение „Вита”

Вита
София , 1505
ул. Драговица 9
тел: 944 13 43
vita@vita.bg
http://www.vita.bg
Управител: д-р Анна Савчева и д-р Тихомир Савчев

0.00 от 0 гласа
Трябва да се логнете, за да дадете оценка.

1454 пъти видян/а
0 коментара
Напиши коментар
„Вита” е първото частно медицинско заведение в гр. София. Регистринана е на 04.01.1992г. от двама лекари-специалисти – д-р Стоянка Стойнова и д-р Тихомир Савчев. За изминалите 20 години „Вита” е извървяла дълъг път. От първоначалните три кабинета и малък лабораторен бокс, тя се е превърнала в първата в гр. София частна многопрофина болница за активно лечение.

Водещите принципи в работата на целия екип на „Вита” са безкомпромисното качество на медицинските услуги, придружено с лично отношение и персонално внимание към всеки един пациент.

Във „Вита” работят доказани специалисти от над 20 области на съвременната медицина. В родилното отделение на болницата всеки месец на бял свят идват около петдесет дечица, което е гордост за целия екип и ръководството на „Вита”!

Нашите пациенти могат да разчитат 24-часа в денонощието и без почивен ден на квалифицирана медицинска помощ, мило отношение и особено внимание както на място в болницата, така и в дома им.

Коментари (0)

Напиши коментар
За да можете да пишете коментари, молим първо да се логнете, а ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате сега