Сити Клиник Брегалница

Сити Клиник Медицински Център Брегалница ЕООД

Сити Клиник Брегалница
Варна , 9002
ул. Брегалница 1
тел: 0700 33 900
факс: +359 52 953 253
mc_bregalnitsa@cityhospitals.bg
http://www.cityclinic.bg/wp/bregalnitsa/
Управител: Илиан Григоров

0.00 от 0 гласа
Трябва да се логнете, за да дадете оценка.

1164 пъти видян/а
0 коментара
Напиши коментар
Сити Клиник Медицински център Брегалница (Варна) е едно от модерните и най-добре оборудвани лечебни заведения за извънболнична помощ в България.

Ние предлагаме висококачествена медицинска грижа и комплексен диагностичен подход. Осигурявайки грижи за пациентите спомагаме за по-голямото им удовлетворение и сигурност.

Изградили сме добра обратна връзка с насочващите лекари. Целта ни е да предоставим цялостна здравна услуга на нашите пациенти, за да сме сигурни, че в диагностичния и лечебен процес участват всички – пациент, насочващ лекар и ние.

Специалистите разбират колко е важен такъв подход и дават най-доброто от себе си за да постигнат продължаване на грижите за пациента. В основата на нашата работа сме заложили на интердисциплинарния подход при решаване на клинични случаи, които спадат към повече от една специалност.

Ние сме водеща клиника по превенция и профилактика на често срещащи се и социално значими заболявания.

Разработени са и се прилагат превантивни програми за различни групи от населението.

Успешно работим с Национална здравна каса и с фондове за доброволно здравно осигуряване и сме предпочитан партньор поради комплексната ни грижа за пациентите и разнообразието на услугите, които предлагаме.

Коментари (0)

Напиши коментар
За да можете да пишете коментари, молим първо да се логнете, а ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате сега