Медицински център 1

Медицински център 1 - Пловдив ООД

Медицински център 1
Пловдив , 4002
бул Васил Априлов 20
тел: 032 644 222, 087 9607672, 087 8112088
info@medcenter-1.com
http://medcenter-1.com
Управител: д-р Заприн Пепелов, д-р Янаки Янакиев

0.00 от 0 гласа
Трябва да се логнете, за да дадете оценка.

761 пъти видян/а
0 коментара
Напиши коментар
Медицински център 1 в Пловдив е водещо лечебно заведение с опитни специалисти в различните области на медицината. медицинският център разполага с възможно най-съвременната медицинска апаратура за диагностика и лечение на заболяванията, използвайки както традиционни, така и алтернативни методи на лечение. МЦ 1 предлага пълна гама медицински услуги - консултации със специалисти, лабораторни изследвания, прегледи и лечение на болните.
Медицински център 1 е лечебно заведение с кабинети на семейни лекари, очни лекари, офталмолози, психолози, гинеколози, невролози, с отделения по очни и кожни болести, неврология, хематология, ортопедия, гинекология, урология, ортопедия, кардиология, гастроентерология, хирургия, УНГ, съдова хирургия, кабинети за съдови болести, белодробни болести и много други болнични кабинети и отделения с доказани специалисти в бранша.

Медицински център 1 е създаден от български и швейцарски специалисти, които имат богат опит в различни области на медицината. Лекарите, работещи в МЦ-1 Пловдив, са с дългогодишен опит и утвърдена практика, а медицинската апаратура отговаря на съвременните изисквания и поставените високи цели. Стремежът на медицински център 1 в Пловдив е да предостави медицински услуги с отлично качество при персонално отношение към всеки обърнал се за помощ към нас пациент. Мисията е да осигурява за пациентите си висококвалифицирана медицинска помощ от подготвени и мотивирани специалисти чрез съвременни методи за диагностика и лечение.

Коментари (0)

Напиши коментар
За да можете да пишете коментари, молим първо да се логнете, а ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате сега