Болница Пулс Благоевград

Многопрофилна болница за активно лечение Пулс АД

Болница Пулс Благоевград
Благоевград , 2700
ул. Славянска 62
тел: 073 88 20 20, 073/ 88 20 65
mbalpuls@mbalpuls.bg
http://www.mbalpuls.bg/
Управител: Александър Костов

0.00 от 0 гласа
Трябва да се логнете, за да дадете оценка.

2846 пъти видян/а
0 коментара
Напиши коментар
“Многопрофилна болница за активно лечение ПУЛС” АД е най-новата многопрофилна болница в Благоевградска област. Създадохме я, водени от стремежа да осигурим на жителите на града и региона европейски стандарти в здравеопазването – луксозна обстановка, съчетана с ново поколение медико-диагностична апаратура, професионален опит на утвърдени медицински специалисти и зачитане достойнството на пациента.

Стараем се да направим престоя на посетителите и пациентите в болницата по-приятен - да си спомним мъдростите от вековете чрез сентенциите по стените, да се върнем към природата с хербаризираните цветя от колажите, да се отърсим от проблемите на ежедневието, наслаждавайки се на релаксиращата музика, огласяща коридорите.

Болницата и медицинския център са разположени на осем етажа в луксозна сграда с модерен архитектурен дизайн, предназначена единствено за медицински цели. Сградата е построена през 2008г. и има изключително благоприятно разположение – в район, отреден за медицински дейности в непосредствена близост до бившата окръжна поликлиника и областна болница в гр.Благоевград и с отлична транспортна достъпност и комуникация.

Болницата предлага висококвалифицирани медицински услуги, професионализъм, лоялност и отговори на всички въпроси, които вълнуват пациентите. В медицинския център се провеждат консултации и отделни оперативни интервенции от утвърдени медицински специалисти по отделните специалности.

Стационарът разполага с луксозно оборудвани болнични стаи със самостоятелен санитарен възел и душ кабини, както и със специално оборудвани стаи за интензивно наблюдение.

Със сключените договори с НЗОК за болнична и извънболнична медицинска помощ всички здравно осигурени имат безплатен достъп до медицинските услуги, които предлага здравното заведение. Болницата и медицинския център са в договорни отношения и с много от доброволните здравноосигурителни фондове

Коментари (0)

Напиши коментар
За да можете да пишете коментари, молим първо да се логнете, а ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате сега