Университетска многопрофилна болница за активно лечение ”Александровска”

УМБАЛ ”Александровска” ЕАД

Университетска многопрофилна болница за активно лечение ”Александровска”
София , 1431
ул. Св. Г. Софийски 1
тел: 9230646, 9230810
umbal.alexandrovska@gmail.com
http://alexandrovska.com
Управител: Проф. д-р Лъчезар Трайков, дмн

5.00 от 1 глас
Трябва да се логнете, за да дадете оценка.

1599 пъти видян/а
0 коментара
Напиши коментар
Университетска болница „Александровска” е водещ университетски и лечебен център - национален лидер в многопрофилната болнична дейност за активно лечение, трансплантационната, диспансерната, учебната и научно-изследователската дейност.

В нея, чрез модерни методи и технологии, се извършва адекватна, достъпна и в някои области уникална по обем и качество медицинска помощ, насочена към диагностика, лечение и рехабилитация на лица с остри и хронични заболявания, травми, състояния, изискващи оперативно лечение в болнични условия, в т.ч. медико-козметични процедури.

В Александровска болница лечението на пациенти от цялата страна се извършва на съвременно и високо професионално равнище, отговарящо на действащите в Европейския съюз норми и стандарти.

Около 90 % от завършилите специалност медицина в България са възпитаници на Софийския медицински факултет и преминават през клиниките на Александровска болница.

В клиничната база на болницата се осъществява следдипломна квалификация и специализация на повечето лекари в България с възможност да провеждат основни и тематични курсове и индивидуални специализации.

Единствено в Александровска болница се провеждат държавните изпити за придобиване на основните клинични специалности.

Работно време:
8:00ч. - 16:30ч.

Коментари (0)

Напиши коментар
За да можете да пишете коментари, молим първо да се логнете, а ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате сега