Аптеки София Гоце Делчев

ул. Деян Белишки бл. 30
ул. Костенски водопад 59
бул. Георги Измирлиев 8, 29 ДКЦ
кв. Емил Марков, ул. Костенски водопад , бл. 242
ж.к.Гоце Делчев , ул.Костенски водопад 41-47, вх.2