Доверие

Доверие

Многопрофилна болница за активно лечение ДОВЕРИЕ АД
д-р Димитър Гугутков, д.м. – Изпълнителен директор
Овча купел 2 София
жк Овча Купел 2 ул. Фридрих Грюнангер 2
02 403 61 00
Описание
МК "Доверие" е модерен медицински комплекс, разделен функционално на диагностично-консултативен център и многопрофилна болница за активно лечение. Болница "Доверие" е една от първите частни болници в България. Създадена е в края на 2005 г. и вече над 10 години е част от „Доверие Обединен холдинг” АД. Тя е модерна, европейска болница, различна от стандартните български болници във всяко отношение, като предлага много по-съвременно обслужване, апаратура и леглова база.

На разположение на пациентите на МК "Доверие" са:

- Медицински център, разполагащ със собствени лаборатории и високотехнологично диагностично оборудване

- 9 специализирани отделения за болнична помощ

- 4 операционни зали и стационар от над 100 легла

МК "Доверие" е едно от първите лечебни заведения в България, които предлагат на своите пациенти оперативно лечение със системата за роботизирана хирургия „Да Винчи”. Над 80% от всички диагностични и лечебни процедури се извършват чрез прилагане на минимално инвазивен (безкръвен) метод от висококвалифицирани екипи чрез съвременна ендоскопска апаратура.

Екипът на МК "Доверие" се грижи за здравето на пациентите си, като им осигурява не само висококачествена медицинска помощ, но и максимално добро съпътстващо обслужване. Разработихме и внедрихме система за получаване и анализ на обратната връзка от пациентите. Чрез нея всички мнения и препоръки достигат до управленските екипи. По този начин очакванията и реалните нужди на пациентите на болница "Доверие" взимат ключова роля при оценката на работата на медицинския комплекс и взимането на най-правилните решения.

Ръководните принципи в работата на екипа на МК "Доверие" са:

- Безотказност
- Професионализъм
- Качество
- Коректност
- Висок морал, Човещина и Етика
2727 пъти прегледена
последна промяна 26 апр 2021

Други здравни заведения наоколо

ул. Миле Попйорданов 18
1.7 км
ул. Христо Благоев 25-31
3.82 км
бул. Иван Гешов 11
4.5 км
бул. Акад. Иван Гешов 17
4.6 км