Св. Лазар акушеро-гинекологична болница

Св. Лазар акушеро-гинекологична болница

“Свети Лазар” ООД
Витоша София
бул. Симеоновско шосе 4А
Описание
Болница “Св. Лазар” е част от болничната група “Свети Лазар” ООД.

“Св. Лазар” навлиза във второто си десетилетие с изградена още една АГ частна болница в Скопие, РМакедония, и с увереността, че осигурява на пациентите си висококвалифицирана медицинска помощ и комфорт.

Философията, от която се ръководим винаги, е осигуряването на пълна информация за състоянието на пациентите. За разрешаването на важни диагностични и терапевтични проблеми допринася както оборудването с нова и най-съвременна техника, така и високоспециализираният и компетентен екип, с който болницата разполага.

Основните показатели на акушерската помощ в болница “Св.Лазар” - София, са сравними с тези в най-добрите болнични заведения от този род в индустриално развитите страни.

Един от най-важните показатели за нивото на акушерската и неонатологична помощ в едно здравно заведение е Перинаталната детска смъртност (ПДС). Той се изчислява на 1000 живородени деца и представлява броя починали деца в периода от 28-ма гестационна седмица до 168-мия час след раждането. Стойността му в “Св. Лазар” е едва 1,1% за 10-годишен период (2 случая, проследявани извън болницата и загинали вътрематочно преди постъпването им в лечебното заведение) при 12,3% ежегодно за страната. Особено показателна в тази насока е и интранаталната детска смъртност (броят загинали деца по време на самото раждане) като съставна част от ПДС. В болница “Св. Лазар”, за целия период на нейната дейност, този показател е 0%. Друг важен показател е майчината смъртност. Това е смъртността на пациентки, преминали през болничното заведение и починали във връзка с усложнения на бременността или раждането. При нас този показател също е 0%.

Диагностика
В гинекологията
В акушерството
Мамология
Бременност
Оптимизирано проследяване
Цялостно проследяване
Училище за бременни
Прекъсване на бременността
Раждане
Медицински екип
Естествено раждане
Дирижирано нормално раждане
Оперативно раждане (цезарово сечение)
Обезболяване
Раждане с дула
Детски грижи
Отглеждане на новородени с висок риск
Отглеждане на недоносени новородени
Амбулаторен сектор
Хирургия
Еднодневна хирургия
Коремни операции
Вулво-вагинални операции
Ин витро
Сектор за арт
За ин витрото
Асистирана репродукция
Най-често задавани въпроси
Стволови клетки
1932 пъти прегледена
последна промяна 1 дек 2012

Други здравни заведения наоколо