Аджъбадем Сити Клиник Варна

Аджъбадем Сити Клиник Варна

Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна
Д-р Калин Цонев
Център Варна
ул. Брегалница 1
*5544 или 0700 33 900 или 0892 202 080 или +359 2 9038000
Описание
Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна е едно от модерните и най-добре оборудвани лечебни заведения за извънболнична помощ в България. Клиниката е част от най-голямата частна верига в здравеопазването у нас - Acibadem City Clinic.

Ние предлагаме висококачествена медицинска грижа и комплексен диагностичен подход. С грижите си за пациентите спомагаме за по-голямото им удовлетворение и сигурност.
Изградили сме добра обратна връзка с насочващите лекари. Целта ни е да предоставим цялостна здравна услуга на нашите пациенти, за да сме сигурни, че в диагностичния и лечебен процес участват всички – пациент, насочващ лекар и ние.

Специалистите разбират колко е важен такъв подход и дават най-доброто от себе си, за да постигнат продължаване на грижите за пациента. В основата на нашата работа сме заложили на интердисциплинарния подход при решаване на клинични случаи, които спадат към повече от една специалност.
Ние сме водеща клиника по превенция и профилактика на често срещаните и социално значими заболявания.

Разработени са и се прилагат превантивни програми за различни групи от населението.

Успешно работим с Национална здравна каса и с фондове за здравно застраховане и сме предпочитан партньор поради комплексната ни грижа за пациентите и разнообразието на услугите, които предлагаме.
4558 пъти прегледена
последна промяна 17 май 2021

Други здравни заведения наоколо